NYTT inlägg;)

hej alla som läser min blogg har inte skrivit nått på hur länge som helst men måste börja skärpa mig så tänkte skirva  va som har hänt lite sen siist jag skrev.

'Helgen som var innan den här va ett minnne för livet jag och rickard(gegga) var uppe i bjursås me hans pappa , geggas tjej och emmile . vet inte va jag ska skriva om den helgen men vi åkte fyrhjuling det va massa skojj glömma allt hemma för en stund och bara koppla av . Rickard e en mycket bra vän han och jag ska åka upp nån mer gång sen.

Nog om det har börjat ny skola nu äntligen säger jag bara slipper alla på IVA blev inskriven igår på st eriks skolan på service mekaniker linjen . Det är min sista chans att kunna bli nått så är JÄTTE GLAD att jag fick börja där. Liksom ÄLSKAR BILAR så jag har värkligen hittar rätt linje för mig och eleverna på den linjen är snälla och roliga. så  på måndag ska jag till vilunda (IVA) hämta mina grejer och säga HEJDÅÅ FYYYYFAN va glad jag är att jag slipper vilunda har vart mtt  mål att få komma in på nått annan helst fordons linjen men service mekaniker e fan desamma så entligen känns det som jag har lyckas med nått ialfall viist mina betyg kanske inte är det bästa men ska värkligen jobba plugga för att komma ikapp e ny start i mitt liv kan man säga .


Det var allt för idag ikväll PUSS OCH KRAM TAVELRAM<3

RSS 2.0